De Zunnekamp
de Dorpsböke
Houdt u van lezen? Vindt u het gezellig om onder het genot van een kopje koffie of thee op uw gemak uw lectuur uit te kiezen? Of wilt u even een praatje maken en wat bladeren in een tijdschrift? Zoekt u heel gericht naar een speciaal boek? Kom naar het dorpshuis want de “Dorpsböke” staat daar voor u klaar! U kunt op de maandag- en de donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur in het dorpshuis terecht voor uw leesvoer. Daar staat een selectie streek- en andere romans voor u klaar. Ook wordt er maandelijks een nieuwe top-10 voor jong en oud samengesteld. Op de leestafel liggen populaire tijdschriften zoals “Landleven” en “Noaber” op u te wachten. De collectie wordt gaandeweg uitgebreid en ververst. Aan de jeugd is ook gedacht. Er is een collectie jeugdboeken voor kinderen tot 14 jaar. Een groep enthousiaste vrijwilligers - Ali, Corine, Jo, Gerda, Rikie en Joke - zullen u hartelijk ontvangen. Zij verzorgen de uitleen van boeken en boekreserveringen. De Dorpsböke is namelijk aangesloten op het computersysteem van Bibliotheek Oost-Achterhoek (BOA) en hierdoor kan in de catalogus van deze bibliotheek worden gekeken. Zo kan een door u gewenst boek worden gereserveerd en naar Geesteren worden gehaald. Voor alle uitleningen dient men lid te zijn van de BOA en gelden de reguliere tarieven. Op de uitleenmomenten kunt u tevens in het dorpshuis terecht voor het afhalen van plastic inzamelzakken en luierzakken. U kunt ook de Dorpsböke benaderen via mail, klik dan op het envelopje aan de linkerzijde!
De Geesterense Dorpsböke
Stralend middelpunt in een hecht verenigingsleven - Doe niets gescheiden wat samen kan
Mail:
Neem de tijd voor een goed boek!. Iedere maandagmiddag en donderdagmiddag van 2 tot 4 uur zijn we er. Iedereen wordt graag geholpen! Zie Dorpsböke Nieuws
Door Geesterens Belang is een rolstoel beschikbaar gesteld. Deze kan worden geleend. Verkrijgbaar via de openingstijden van de dorpsböke!
Door Geesterens Belang is een rolstoel beschikbaar gesteld. Deze kan worden geleend. Verkrijgbaar via de openingstijden van de dorpsböke!